Gazelle

Gazelle Ultimate C380 HMB 2024 mallard blue glans- Heren

  • €4.499,00


  • Kies uw fietswinkel:

    Altijd gratis en deskundig fietsadvies

    Eigen werkplaats voor reparaties

    3 lokale fietswinkels

Ontdek de Ultimate C380 HMB


Of je nou in het weekend lekker wil toeren of een snelle boodschap wil doen, de Ultimate C380 HMB is ervoor geknipt. De e-bike met in het frame geïntegreerde onderdelen voorziet in een stabiele wegligging. De Enviolo trekkingnaaf voegt daar nog het gemak van traploos schakelen aan toe. Ook niet onbelangrijk: het fraai gevormde frame trekt het oog van velen.

Inclusief 500 wh accu € 4499,-

                625 wh accu € 4699,-


Als u de fiets wilt bestellen of reserveren geef dan de kleur, framehoogte en de accu die u wilt aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


Bosch middenmotor

Waar of wanneer je ook fietst, je ervaart steeds dat welkome duwtje in de rug. Bijvoorbeeld als je tegen een steile helling op gaat of met bepakking naar huis rijdt. Hoe we dat zo zeker weten? We hebben de Ultimate C380 HMB uitgerust met de Bosch Performance Line-middenmotor (koppel: 75 newtonmeter). Die voorziet in krachtige ondersteuning die ook nog eens zeer natuurlijk aanvoelt.


Eigenschappen
Model jaar 2024
Gebruik Electrische fiets
Type Ultimate C380 HMB
Soort Bosch preformance line (75nm) middenmotor
Framehoogte 46, 49, 53, 57, 61
Versnellingen Enviolo trekking manual traploos
Bijzonderheden Te verkrijgen in de kleur mallard blue glans

Reserveer direct de Gazelle Ultimate C380 HMB 2024 mallard blue glans- Heren

Na reservering van de Gazelle Ultimate C380 HMB 2024 mallard blue glans- Heren nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten
Kwaliteitsfietsen van de lokale fietswinkel

Meindert Fietsspecialist heeft een ruim assortiment A merken E-bikes, racefietsen,bakfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en meer.

Onze winkels