Specialized

Specialized Diverge Comp incl. weg en terreinbanden

  • €1.899,00

    €2.299,00

  • Kies uw fietswinkel:

    Altijd gratis en deskundig fietsadvies

    Eigen werkplaats voor reparaties

    4 lokale fietswinkels


De Diverge Comp DSW biedt alle prestaties en comfort die je van een fiets verwacht, maar dan in een aluminium uitvoering. De D'Aluisio Smartweld Technologie, een revolutionaire lastechniek, stelt in staat om stijvere en comfortabele aluminium frames te produceren. Dankzij de unieke geometrie, de Shimano 105 afmontage, hydraulische schijfremmen en de uitgebalanceerde rijeigenschappen is de Diverge Comp DSW klaar voor jouw volgende avontuur. Al het comfort en alle prestaties van een carbon Diverge in een E5 Premium Aluminium uitvoering. Voorzien van D'Aluisio Smartweld Technologie voor meer stijfheid, terwijl de FACT carbon voorvork zorgt voor messcherp stuurgedrag over elk type terrein. Betrouwbaar en stijf FSA Gossamer Pro crankstel voor een uitstekende krachtoverbrenging en soepele, preciese schakelprestaties. Al het comfort en alle prestaties van een carbon Diverge in een E5 Premium Aluminium uitvoering. Voorzien van D'Aluisio Smartweld Technologie voor meer stijfheid, terwijl de FACT carbon voorvork zorgt voor messcherp stuurgedrag over elk type terrein. Fietsnummer: 11010 alleen nog in maat 56


Eigenschappen
Gebruik ATB/MTB fiets
Merk Specialized
Soort Heren, 2016
Framehoogte 56
Afmontage Shimano 105

Reserveer direct de Specialized Diverge Comp incl. weg en terreinbanden

Na reservering van de Specialized Diverge Comp incl. weg en terreinbanden nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kwaliteitsfietsen van de lokale fietswinkel

Meindert Fietsspecialist heeft een ruim assortiment A merken E-bikes, racefietsen,bakfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en meer.

Onze winkels