Cortina

E-Common Family 2021 - Dames

  • €2.449,00


  • Kies uw fietswinkel:

    Altijd gratis en deskundig fietsadvies

    Eigen werkplaats voor reparaties

    4 lokale fietswinkels

De Cortina E-Common Family is een trendy familiefiets met een uniek verlaagd frame zodat je makkelijk op- en af kunt stappen. De Cortina E-Common Family is uitgerust met een sterke Bafang M420 middenmotor, die de fiets geschikt maakt voor allerlei ritten en terreinen. De E-Common Family is mede dankzij de Nexus 7-speed versnellingen een ideale allround familiefiets. De fiets heeft een speciale achterdrager met het geïntegreerde AtranVelo System (AVS). Hiermee kun je heel eenvoudig een mand of krat op je fiets klikken en er ook weer af halen. Ook heeft de Cortina E-Common Family een dubbele standaard, zodat de fiets stevig staat, ook als deze zwaar beladen is.


Inclusief       450 wh accu € 2449,-

                      750 wh accu € 2649,-


Als u de fiets wilt bestellen of reserveren geef dan de kleur, framemaat en welke accu u wilt door. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


Bafang M420 Middenmotor

De Cortina E-Common Family is uitgerust met een sterke Bafang M420 middenmotor, die de fiets geschikt maakt voor allerlei ritten en terreinen.

Eigenschappen
Gebruik Electrische fiets
Merk Cortina
Type Dames
Soort Bafang
Framehoogte 46, 50, 57, 61
Versnellingen 7
Bijzonderheden Leverbaar in: Zwart/Rood mat (Framehoogte: 46, 50, 57) Blauw mat (Framehoogte: 46, 50, 57) Mystery Grijs (Framehoogte: 46, 50, 57, 61) Tornado (Framehoogte: 46, 50, 57)

Reserveer direct de E-Common Family 2021 - Dames

Na reservering van de E-Common Family 2021 - Dames nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten
Kwaliteitsfietsen van de lokale fietswinkel

Meindert Fietsspecialist heeft een ruim assortiment A merken E-bikes, racefietsen,bakfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en meer.

Onze winkels