Cortina

E-Common 2021 - Dames

  • €2.499,00


  • Kies uw fietswinkel:

    Altijd gratis en deskundig fietsadvies

    Eigen werkplaats voor reparaties

    4 lokale fietswinkels

De fiets van het jaar, maar dan in de e-bike variant! De Cortina E-Common is een allesbehalve gewone fiets! Deze trendy fiets heeft een uniek frame in opvallende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een wel heel bijzondere voor- en achterdrager! De dragers hebben namelijk het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Ga je een klein boodschapje doen, klik de mand los en vul hem in de winkel. Na het afrekenen klik je de mand - voor- of achterop - weer op de fiets. Of stal je je fiets regelmatig onbeheerd, ook dan kun je je mand er tijdelijk even afhalen. De Cortina E-Common is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waar details zoals de voor- en achterdrager, kettingkast en spatborden in zwart mooi tegen afsteken. Deze Cortina E-Common is voorzien van een Bafang middenmotor en met de accu naar jouw keuze kun je elke gewenste afstand afleggen.


Inclusief       450 wh accu € 2499,-

                      750 wh accu € 2699,-


Als u de fiets wilt bestellen of reserveren geef dan de kleur, framemaat en welke accu u wilt door. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


Bafang M420 Middenmotor

De Cortina E-Common Family is uitgerust met een sterke Bafang M420 middenmotor, die de fiets geschikt maakt voor allerlei ritten en terreinen.

Eigenschappen
Gebruik Electrische fiets
Merk Cortina
Type Dames
Soort Bafang
Framehoogte 50, 57
Versnellingen 7
Bijzonderheden Leverbaar in: Zwart/Rood mat - Laurel Wreath Mat

Reserveer direct de E-Common 2021 - Dames

Na reservering van de E-Common 2021 - Dames nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten
Kwaliteitsfietsen van de lokale fietswinkel

Meindert Fietsspecialist heeft een ruim assortiment A merken E-bikes, racefietsen,bakfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en meer.

Onze winkels