Gazelle

Chamonix C7 HMS 2022 - Dames

  • €3.299,00


  • Kies uw fietswinkel:

    Altijd gratis en deskundig fietsadvies

    Eigen werkplaats voor reparaties

    3 lokale fietswinkels

Ontdek de Chamonix C7 HMS


Jij gaat en staat met de fiets! En omdat je de fiets voor verschillende doeleinden gebruikt, hebben wij ervoor gezorgd dat de Chamonix C7 HMS zo comfortabel mogelijk is. Brede banden, ergonomisch gevormde handvatten en voorvorkvering voor optimaal comfort. De unieke verstelbare stuurpen met kabelintegratie zorgt daarbij voor de juiste en fijnste zithouding voor elke situatie.


Inclusief 500 wh accu € 3299,-

                600 wh accu € 3499,-


Als u de fiets wilt bestellen of reserveren geef dan de kleur, framemaat en welke accu u wilt door. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


Shimano Steps

Moeiteloos fietsen met de krachtige Shimano Steps middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Steps middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige Shimano Steps middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 40 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. Bij een Gazelle elektrische fiets met Steps middenmotor heb je keuze uit twee verschillende accu's: goud en platina. Bij een e-bike met Shimano Steps krijg je standaard een gouden accu.

AANBIEDING BETREFT ALLEEN MODELLEN OP VOORRAAD

OP=OP (Aanbiedingsprijs is met een 504 Wh accu - 630 Wh accu tegen meerprijs


Eigenschappen
Model jaar 2022
Gebruik Electrische fiets
Merk Gazelle
Type Dames
Soort Shimano
Framehoogte 49, 53, 57, 61
Versnellingen 7
Bijzonderheden Leverbaar in Zwart - Blauw

Reserveer direct de Chamonix C7 HMS 2022 - Dames

Na reservering van de Chamonix C7 HMS 2022 - Dames nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kwaliteitsfietsen van de lokale fietswinkel

Meindert Fietsspecialist heeft een ruim assortiment A merken E-bikes, racefietsen,bakfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en meer.

Onze winkels