Gazelle

Chamonix C5 HMS 2024 Midnight blue mat - Heren

  • €3.599,00


  • Kies uw fietswinkel:

    Altijd gratis en deskundig fietsadvies

    Eigen werkplaats voor reparaties

    3 lokale fietswinkels

Ontdek de Chamonix C5 HMS


Bij de Chamonix C5 HMS moet je twee keer kijken of het wel een e-bike is. Het modern gestylede frame is er in een uitvoering met bovenbuis en ook zonder. Bij beiden is de elektrische aandrijving fraai en amper zichtbaar geïntegreerd. Naar je werk, het strand of de stad: met de soepele trapondersteuning en de fluisterstille Gates-riemaandrijving fiets je overal moeiteloos naartoe.


Inclusief 504 wh accu € 3599,-

                630 wh accu € 3799,-


Als u de fiets wilt bestellen of reserveren geef dan de kleur, framemaat en welke accu u wilt door. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


Shimano Steps

Moeiteloos fietsen met de krachtige Shimano Steps middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Steps middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige Shimano Steps middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 40 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. Bij een Gazelle elektrische fiets met Steps middenmotor heb je keuze uit twee verschillende accu's: goud en platina. Bij een e-bike met Shimano Steps krijg je standaard een gouden accu.


Eigenschappen
Model jaar 2024
Gebruik Electrische fiets
Merk Gazelle
Type Chamonix C5 HMS
Soort Shimano STEPS E6100 (60nm) middenmotor
Framehoogte 53, 57, 61, 65
Versnellingen shimano nexus 5
Bijzonderheden Leverbaar in Midnight blue mat

Reserveer direct de Chamonix C5 HMS 2024 Midnight blue mat - Heren

Na reservering van de Chamonix C5 HMS 2024 Midnight blue mat - Heren nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kwaliteitsfietsen van de lokale fietswinkel

Meindert Fietsspecialist heeft een ruim assortiment A merken E-bikes, racefietsen,bakfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en meer.

Onze winkels