Specialized Allez Sport - 11060

  • €799,00

    €1.049,00

  • Kies uw fietswinkel:

    Altijd gratis en deskundig fietsadvies

    Eigen werkplaats voor reparaties

    4 lokale fietswinkels

De Specialized Allez Sport laat dat ook op een instaplevel een topframe mogelijk is. De focus op gewicht, rijeigenschappen en betrouwbaarheid, overstijgt de Allez de norm. Technologieën die je voorheen zou verwachten bij fietsen van duizenden euro‘s, zijn vanaf nu toegankelijk voor iedereen.


Een lichte fiets klimt niet alleen beter, maar voelt tijdens het rijden ook een stuk levendiger. Een laag gewicht was dan ook een van de belangrijkste criteria bij het ontwerp van dit nieuwe E5 Aluminium frame. De dunwandige maar sterke buizen besparen een hoop gewicht, waardoor alleen al het frame en de voorvork samen ruim 450 gram lichter zijn dan vergelijkbare modellen.


Over de vork gesproken: entry-level fietsen worden nog wel eens geleverd met een aluminium of goedkope carbon voorvork, die de rijeigenschappen niet ten goede komt. Dankzij onze full FACT carbon voorvork biedt onze Allez echter perfect uitgekiende rijeigenschappen - de fiets zweeft over slecht wegdek en snijdt krappe bochten messcherp aan. Voor het bepalen van de juiste geometrie hebben we gebruik gemaakt van onze gigantische Retül fit database. Hierdoor hebben we een geometrie weten te ontwikkelen die een breed bereik aan verschillende posities mogelijk maakt, maar tegelijkertijd wel de prestatiegerichte rijeigenschappen biedt die je van je eerste racefiets mag verwachten!


De Allez is bovendien voorzien van geïntegreerde bevestigingspunten voor spatborden en een bagagedrager. Hierdoor is de Allez niet alleen een goede racefiets, maar ook de perfecte fiets voor woon-werkverkeer. Met ruimte voor 28mm brede banden, wordt een lange rit over ruw asfalt een stuk comfortabeler.


Dankzij de Shimano Sora componenten, Axis Sport wielen en het stijve Praxis Alba 2d crankstel is de Allez Sport niet alleen de perfecte racefiets voor beginners, maar kun je er ook jaren plezier aan beleven.


E5 Premium Aluminium frame met volledig gevormde buisvormen en soepele lasnaden voor extra stijfheid en efficiëntie.

Specialized monocoque FACT carbon voor messcherpe stuureigenschappen.

Betrouwbare en onderhoudsvriendelijke Shimano Sora STI shiftersFietsnummer: 11060


Eigenschappen
Gebruik Racefiets
Merk Specialized
Framehoogte 56
Versnellingen 18
Afmontage Shimano Sora

Reserveer direct de Specialized Allez Sport - 11060

Na reservering van de Specialized Allez Sport - 11060 nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kwaliteitsfietsen van de lokale fietswinkel

Meindert Fietsspecialist heeft een ruim assortiment A merken E-bikes, racefietsen,bakfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en meer.

Onze winkels