Gazelle

Citygo C7 HMS 2022 - Heren

  • €2.399,00


  • Kies uw fietswinkel:

    Altijd gratis en deskundig fietsadvies

    Eigen werkplaats voor reparaties

    4 lokale fietswinkels

Ontdek de CityGo C7 HMS


Als voordelige middenmotor e-bike heeft de CityGo HMS alles wat deze Gazelle modellen zo geliefd maakt. Van het markante design met bovenbuis in contrastkleur tot de geïntegreerde LED verlichting met een innovatieve voordrager als optie. Daarmee voelt het robuuste HMS model zich thuis in druk stadsverkeer en volle fietsenstallingen. De soepele Shimano Steps E5000 motor levert al vanaf de eerste meter aangename ondersteuning.


Inclusief 400 wh accu € 2399,-

                

Als u de fiets wilt bestellen of reserveren geef dan de kleur, framemaat en welke accu u wilt aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


Shimano Steps

Moeiteloos fietsen met de krachtige Shimano Steps middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Steps middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige Shimano Steps middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 40 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. Bij een Gazelle elektrische fiets met Steps middenmotor heb je keuze uit twee verschillende accu's: goud en platina. Bij een e-bike met Shimano Steps krijg je standaard een gouden accu.


Eigenschappen
Model jaar 2022
Gebruik Electrische fiets
Merk Gazelle
Type Heren
Soort Shimano
Framehoogte 49, 54, 59, 64
Versnellingen 7
Bijzonderheden Leverbaar in Zwart

Reserveer direct de Citygo C7 HMS 2022 - Heren

Na reservering van de Citygo C7 HMS 2022 - Heren nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten
Kwaliteitsfietsen van de lokale fietswinkel

Meindert Fietsspecialist heeft een ruim assortiment A merken E-bikes, racefietsen,bakfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en meer.

Onze winkels